Blatul:
3 oua
50 g cascaval ras
1 lingurita mica de boia
2 linguri de pasta de tomate
75 g de faina
1 lingurita de praf de copt
putina sare
20 g de unt topit
Umplutura:
2 cutii de branza cu ierburi
(sau orice alta branza fina)
Cum procedati:
Separati galbenusurile de albusuri. Bateti spuma albusurile cu putina sare.
Bateti bine galbenusurile cu 120 g de apa clocotita, acestea trebuie sa-si dubleze volumul. Adaugati faina, praful de copt, untul topit, cascavalul ras, pasta de toamate si boiaua de ardei.
Amestecati bine, apoi adaugati albusurile batute spuma.Turnati compozitia intr-o tava tapetata cu hartie unsa cu putin ulei.
Coaceti 10 minute.
Dupa ce o scoateti din cuptor o rulati intr-un servet umed. Dupa ce se raceste o desfaceti usor si o ungeti cu branzica dupa preferinte.
Daca vreti sa fie "si mai si", puneti peste branza felii subtiri de prosciuto cotto.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment