07 June 2007

Joi, inca o zi pana incepe weekendul

  • Azi l-au inmormantat pe vecinul sinucigas. Dupa ce timp de 3 zile nu s-a vazut nici o miscare la poarta lui, azi au aparut sotia lui, fiica ei, fiica lui din prima casatorie, baietelul lor si un bunic. Bietul copil zburda pe acolo fericit ca participa si el la un eveniment, habar n-avea ce se intampla. Bunicul ii cumparase o carte de colorat si n-avea nici o treaba. Era imbracat frumos cu camasa alba, pantalon si vestuta neagra. Noi, de la balcon urmaream telenovela. "Vezi, parca una din fete seamana cu el, are mersul lui." "Pai da, am aflat ca avea si el o fata cu una din nevestele anterioare". "Da, nesimtitul, imediat dupa ce i-a murit sotia de cancer, la vreo luna s-a si recasatorit cu asta". "Dar asta, care e o betiva, l-a parasit si a plecat cu unul, i-a lasat copilul in grija" "Da, l-am vazut. Numai el avea grija de copil, mergea la gradinita la sedintele cu parintii si la toate serbarile si evenimentele". "Prostul, putea sa se mute la tara, cu pensia lui s-ar fi descurcat, nu ar fi trebuit sa cerseasca la oras." "Ce o sa se aleaga de bietul copil?"
  • P.S. 22.05.2008. "Bietul copil" a fost infiat de o familie foarte bogata. Pe mama lui am vazut-o cu un sot nou si cu un bebelus in carucior...
  • Tragic End la telenovela- 26.11.2008: Am aflat azi ca femeia a murit in coma alcoolica, tocmai cand sarbatorea implinirea unui an de la nasterea bebelusului. Acesta este crescut acum de bunici. Incredibil!

No comments:

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD