08 August 2007

Poza zilei

  • Azi am vazut un ordin de plata facut pentru un detinut pentru plata unui abonament la ziarul .........."LIBERTATEA"!
  • Puteam sa fac pariu cu oricine si pe o suma mare ca in Romania nu va functiona sistemul Key Ticket!
  • De ce e bine in Romania (pe langa faptul ca aici nu functioneaza nici un sistem oricat de perfectionat ar fi si oricat de testat este in orice tara):
  1. Aici poti sa-ti iei masteratul (cu 10) chiar daca nu stii sa scrii, important e sa o cunosti pe sefa comisiei care este prietena cu nasul de botez al fratelui cumnatului...
  2. Aici, daca esti sef, poti sa-ti folosesti subordonatii la tot felul de servicii pentru noua vila pe care ti-o construiesti. Pe barbati ii trimiti sa negocieze cu diferiti mesteri pe care ii aduci sa-ti lucreze la casa si pe care la sfarsit nu-i platesti pentru ca le spui ca nu-ti place cum au lucrat. Trimiti "baietii" in piata sa faca controale dupa care ei au grija sa-ti umple portbagajul cu diferite legume si fructe de sezon.
  3. Aici, poti in timpul serviciului sa pleci cate 2-3 ore ca sa-ti rezolvi problemele la firma pe care o ai.
  4. Daca esti sef de serviciu, vii la serviciu, dar nu faci nimic, nici nu stii ce ar trebui sa faci, oricum au grija subordonatii sa faca tot ce trebuie, tu iti iei doar stimulentele uriase la sfarsit de luna.
  5. Aici criteriile de stimulare se schimba cum vrea seful. In luna in care merge el in concediu, se dau stimulente si pentru zilele de concediu, cand mergi tu, nu se mai dau.

No comments:

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD