25 September 2007

Nervi

Nervi, printre altele, si pentru ca in tara asta nu am reusit sa-mi activez un card pentru comert electronic. B... de la agentia Raiffeisen BANK (NOT GOOD! BAD! BAD! BAD!)nu a stiut ce trebuie sa faca, mi-a completat gresit datele, asa ca puteam astepta mult si bine activarea. La numarul lor de informatii am dat tot peste niste incapabili care nu au stiut sa-mi spuna ce trebuie sa fac. M-au trimis la Romcard, unde un alt ...om mi-a cerut numarul de card. In loc sa puna sistemul la punct, in asa fel incat, la inregistrare sa-ti spuna ce date ai gresit, ei fac conversatie de t.....

2 comments:

livia said...

Nu stiu ce vrei sa spui prin card de comert electronic dar, din experienta, stiu ca un simplu card visa este suficient sa poti efectua plati online. Carduri visa atasate unui cont au toate bancile (cred) si daca nu, ing sigur are. :)

Nicole said...

Trebuie completat un formular la banca prin care esti "inrolat" in sistem, asa se cheama operatiunea, apoi iti creezi username-ul si parola. Dar incompetentii de la agentie nu au stiut ce sa faca si mi-au gresit si parola initiala transmisa.

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD