17 May 2008

Spune-mi cu ce culoare te imbraci, ca sa-ti spun cine esti!Ilustratii din cartea de colorat la care lucrez VINTAGE FASHION

ROSU:

Cine se imbraca in rosu vrea cu siguranta sa fie remarcat. Rosul poate fi legat si de agresivitate sau de probleme sexuale.
Daca iti pui manusi si
ciorapei rosii ai rezolvat problemele de circulatie in zona mainilor si picioarelor.
ORANGE:
Cine se imbraca in portocaliu exprima bucurie, afirmarea propriului eu, buna dispozitie si altruism. Activeaza intestinul. Energia acestei culori are aceeasi lungime de unda ca si lantul ADN.
GALBEN:
Cine se imbraca in galben se simte bine in pielea lui. Intr-adevar este culoarea asociata sensului propriei identitati, denota o puternica personalitate. Stimuleaza rationalitatea si partea stanga a creierului, imbunatateste functiile gastrice si tonifica sistemul linfatic.
VERDE:
Este culoarea echilibrului energetic. Cine se imbraca in verde cauta echilibrul si reflexivitatea. Efectul este relaxant si purificator, ajuta in caz de dureri de cap si insomnie.
ALBASTRU:
Cine se imbraca in albastru este int
rovertit, inchis. Este culoarea temperamentului flegmatic.
INDIGO:
Este imbracat de persoane rezervate si foarte inchise care vor sa traiasca doar in lumea lor. Este potrivit persoanelor nervoase si nelinistite.
VIOLET:
Tonalitatile mai deschise exprima senzualitate (de aici si vorba "putin mov"?), cele inchise, spiritualitate. Este o combinatie intre albastru si rosu, intre sacru si profan, deci. Este contraindicat in depresii!
NEGRU:
Trebuie evitat ziua pentru ca blocheaza patrunderea undelor electromagnetice ale culorilor si schimbul de energie cu exteriorul. Este o culoare care are tendinta de a devitaliza persoana care il poarta.
Combinat cu rosu inseamna forta si putere, cu galben, putere intelectuala, cu roz, putere sociala. Se evita negrul in caz de depresie.
ALB:
Revitalizeaza organismul.
GRI:
Persoanele care se imbraca in gri pun o bariera intre ele si lume. Este culoarea autoritatii care vrea sa tina masele la distanta. (Costumele gri?)
MARO(N):
Simbolizeaza lipsa de repere, dar te ajuta sa fi practic.

3 comments:

Kat said...

my favourite is the dark orange one! very nice :)

Amena said...

Keep up the good work.

Nicole said...

Ce aiureli! Eu am scris prostiile astea?

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD