30 June 2008

O stire pozitiva, o stire negativa

Nu stiu de ce au sarit ziaristii de c.u.r. atat de sus in legatura cu legea privind reflectarea corecta a realitatii! Pentru ca se tem ca n-o sa mai aiba rating? Eu as interzice orice stire legata de violuri, incesturi, violente fizice si hotii descrise in amanunt. Cand o vad si pe Stoiceasca , cu mutricica ei inocenta, cand prezinta cele mai oribile stiri, mi se face greata! Mi s-a intamplat sa fiu la bucatarie la ora Observatorului, sa fie televizorul deschis si sa las balta mancarea pentru ca mi s-a facut rau din cauza stirilor mizerabile. Oricum, seara nici nu e bine sa mananci...
O sa sara si mai sus cei care spun ca trebuie sa fim informati, domnule! OK, sa-mi spuna: azi au fost 10 violuri, 5 incesturi, 4 crime, dar sa nu-mi dea cu lux de amanunte ce a zis victima, ce a zis autorul, ce spun vecinii si asta de 3 ori in acelasi jurnal. Daca v-ati prins de tehnica, ati vazut ca prima data zice prezentatorul povestea, pasul doi, vine reporterul si ne mai zice o data, pasul trei, vin imaginile unde se repeta aceeasi poveste! Asta-i informatia de care avem nevoie, nu????
Toti jurnalistii stramba din nas cand aud de OTV, de parca ei ar fi mai buni!

2 comments:

Lucia said...

ai perfecta dreptate, ti se face sila cand privesti la acele stiri, pe care unii, chiar in cercul de cunostinte ale mele le "sorb". Dar ce sa faci, insasi societatea tanjeste sa priveasca acele oribilitati pe care le dau unele posturi de televiziune de la noi, si chiar foarte in detaliu.

Anonymous said...

Eu nu cred ca exista in lumea asta ceva asemanator!

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD