20 June 2008

Aproape 700 de vizitatori azi!

Si asta numai din pricina lui Carmen Harra, pentru ca am avut intuitia sa scriu despre ea pe blogul meu in martie 2008, fara sa ma gandesc ca va veni vreodata in Romania si ca va avea atat de mult succes! La acea vreme i-am si scris, transmitandu-i salutari din orasul in care a facut scoala primara, fara sa-mi imaginez ca voi primi un raspuns. Mi-a multumit si mi-a spus sa-i mai scriu. Ceea ce n-am facut, evident.
Cu ce am ramas dupa 2 zile de Carmen Harra, inafara de o durere de cap groaznica? Cu imaginea unei persoane extraordinar de disponibila si plina de energie!
P.S. Care va fi urmatorul personaj cu impact pentru Romania?
Penultimul despre care am vorbit inainte de a fi f. cunoscut la noi, a fost A. Bourdain.

2 comments:

Anonymous said...

Carmen Harra m-a dezamagit f tare si aveam o impresie buna despre ea, ii citesc si cartile...spuneam ca m-a dezamagit din cauza povestii cu Goga. Cum poate sa ii fie bunic un om care nu a avut copii ? Tin minte ca acum catva timp se scrisese (corect cred) ca ii este un soi de unchi (Veturia Goga s-a numit intr-adevar Muresan), dar de aici pana la a-l proclama bunic e cale lunga. Mare dezamagire !

Anonymous said...

Ciudat! Chiar nu am gasit nici o confirmare ca Octavian Goga ar fi avut o fiica... Poate din alta casatorie...Poate in alta viata...

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD