25 August 2008

Conventia Partidului Democrat

Uite-l pe tati!
Azi incepe la Denver conventia Partidului Democrat, care formalizeaza candidatura lui Barack Obama la presedintia SUA.

Vor participa 5 mii de delegati, 15 mii de jurnalisti acreditati, vedete de la Hollywood si de televiziune printre care si regina talk-show-urilor, Oprah Winfrey, care a inchiriat o vila de 50 mii de dolari (conform Adnkronos). Dar cati agenti si forte de ordine vor fi?

Ce nu inteleg eu, e "panica" autoritatilor. Localnicii au fost sfatuiti sa paraseasca orasul, pana mai pot sa o faca, firmele de turism au avut oferte peste oferte pentru aceasta perioada, iar primarul este ingrijorat fiindca nu ar vrea ca Denverul sa intre in istorie ca locul unei "intamplari" tragice. La ce se gandeste oare????
Nu poate un oras cu 2,7 milioane de locuitori sa absoarba atatia oaspeti? Nu inteleg...

Update 27.08.2008: Ce va spuneam? Cica a fost dejucata o tentativa de asasinare a lui Obama...Ei, nu mai spune! Quelle surprise! Doar face parte din scenariul unui bun show! Chiar ne cred prosti...

Update 29.08.2008: Buna miscarea lui McCain de a numi o femeie veep! Despre Sarah Palin citez: "Propulsata de gruparile ultra-religioase si ultra-conservatoare, ea este cumva negativul (fotografic vorbind) lui Hillary Clinton. Combatanta de frunte a miscarii “Pro-life”, Sarah Palin nu este doar impotriva avortului dar si a oricaror forme de contraceptie (altele decat calendarul). Are cinci copii (asta nu e rau) dar cel mai mare este in drum spre Irak (ceea ce spune ceva). Candidata republicana este membra a unei grupari pentru care ideal ar fi ca toate femeile sa stea acasa, la cratita. Un singur drept, din cele pentru care feministele s-au luptat, li se recunoaste totusi - dreptul de vot."
Scurta biografie
"Nascuta la: 11 februarie 1964, la Sandpoint, Idaho
Experienta: guvernator de Alaska din decembrie 2006; a candidat fara succes pentru functia de locotenent guvernator in 2002; doua mandate de primar al oraselului Wasilla; a lucrat ca reporter sportiv pentru doua televiziuni din Anchorage, Alaska
Educatie: a absolvit Universitatea din Idaho in 1987, cu specializarea jurnalism
Familie: maritata cu Todd, cu care are cinci copii.
Ginerele lui Palin, un taranoi.
Levi Johnston, viitorul ginere al candidatei republicane la presedintie, este mandru sa fie 'un redneck (taranoi)' si nu-si doreste copii, arata mesajul postat pe propria pagina MySpace. Johnston, 18 ani, este insa tatal unui copil pe care il asteapta Bristol, fiica minora a lui Sarah Palin, o militanta impotriva avortului. Potrivit paginii MySpace, adevarata sa dragoste este hocheiul, iar alte activitati favorite sunt campingul, iesirile cu baietii si pescuitul. Johnston a avut probleme cu legea din cauza acestei ultime pasiuni, el fiind prins in timp ce pescuia somon in timpul sezonului interzis." 
Da' ce ma intereseaza pe mine familia ei? Sa fie sanatoasa, ea si multii ei copii!

3 comments:

Aida B said...

din cite vad io, sint 3 ziaristi pe cap de delegat. e marfa sa fii delegat la conventia asta, ai publicitate asigurata! n-am numarat, iertaciune, vedetele, nici pe Oprah care, n-am inteles: a inchiriat o vila cu 50 000 de dolari, sau de 50 000 de dolari? in cazul asta, al doilea adica, mi se pare foarte cheep. adica o vila mai ieftina decit o garsoniera in Rahova???
vad ca sintem din ce in ce mai paranoici si ne gindim numai la ce e mai rau: catastrofe, tragedii, cataclisme. frumoasa viziune a societatii secolului XXI!

Anonymous said...

Cu 50 de mii sau de 50 de mii..., habar n-am...La banii ei e totuna, la banii mei, la fel!

goldiada said...

a platit 50 000$ pentru vila care o fi valorind peste 10 milioane

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD