12 November 2008

Trash TV 1

Pana unde pot merge televiziunile cu tot acest gunoi pe care-l produc? In pre-prime-time (cand pot sa se uite si copiii) se intrec care mai de care sa aduca la televizor toate mizeriile din societatea romaneasca.
Poate ai vrea sa vezi si tu dupa-amiaza un film bun, o emisiune relaxanta, un serial pentru toata familia, dar nuuuu, doamne fereste! Ti se revarsa in casa numai gunoaie, de la pseudo cantarete, la seriale cu limbaj vulgar, de la ... nici nu vreau sa-mi manjesc blogul cu ce se serveste romanilor la TV...
Nu exista nici o opreliste pentru toti acesti vanatori de audienta?
CNA-ul doarme!
Societatea civila nu exista!
Elitele culturale stau in turnuri de fildes!
Realizatori pe care-i credeai oameni (mai) seriosi au decazut si ei la nivelul OTV-ist sau chiar mai jos. Mult blamatele guest-staruri si subiecte de ieri ale OTV  au devenit numai bune pentru Mihai Morar, Capatos sau Madalin Ionescu.

revin...nu se termina aici...

1 comment:

Aida B said...

mda. vad ca te-ai infierbintat:)
sa stii ca in Franta vezi scene de nuditate la ore de prime time, in timpul jurnalului, pina in ora 10 seara... am ramas trasnita. vulgaritatea nu e atit de raspindita, totusi se folosesc termeni expliciti sexuali, nu se jeneaza.
in Romania, e adevarat, vulgaritatea de cea mai joasa speta nu numai ca e prezenta peste tot, dar e legitimata tocmai de realizatori si posturi TV credibile. rusine!!

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD