19 November 2008

TV (fara trash)

Am avut 2 seri fara trash (la TVR1 amandoua):
1. "Titanic vals", versiunea piesa de teatru, cu Ileana Stana Ionescu, Ilinca Tomoroveanu, Radu Beligan, Melania Carje (Doamne, ce dulcica si delicata era!). Chiar au fost fermecatori!
2. "Ma quando arrivano le ragazze", un film italian, azi am aflat ca autorul este Pupi Avati (nu stiu daca am mai vazut filme de-ale lui, dar de numele lui am auzit cu siguranta). Un film BUN, un film de calitate!

Deci se poate si fara goz!

P.S. Am mai vazut azi la TV5Monde un film despre cartierele inchise, concept care a inceput sa se intinda ca molima incepand din Mexic, trecand prin SUA si terminand cu Europa (Belgia, de ex.). Bogatii incep sa traiasca in ghetouri, sa se izoleze de restul societatii si sa-si construiasca cartiere stat-in-stat, etc. Nu stiu daca e bine sau rau, stiu ca e straniu!
In fond toti traim in ghetouri, doar ca gardurile de sarma sunt invizibile...

3 comments:

Laura said...

Draga Nicole, desenele tale sint uimitor de frumoase...si tin sa-ti spun ca ieri seara, eu cu Bogdi, ne-am uitat o jumatate de ceas la ele (destul de mult avand in vedere faptul ca sintem raciti cobza si deci prea putin interesati...de orice! :P)...unul mai mirat si mai incantat decat altul, exact ca la un program TV perfect! :))
...cele de iarna sint, de departe, preferatele noastre!
Felicitari, din toata inima, pentru talentul tau nemaipomenit!
Vom fi niste cititori fideli ai desenelor tale frumoase...cat si a "prajiturii cu mere" :)

P.S. ...acum ne uitam la e-book-urile tale...si la cele: custom, pentru ca ma intereseaza in mod deosebit...pentru Bogdi! :D
...un Wall-e "personalizat" ar merge?! :P

Anonymous said...

Nicole deci ai avut o seara placuta :-) Titanic vals dar in varianta mai veche cea cu Birlic este unul dintre filmele pe care le vad cind mai cad in galeata cu melancolie :-)
Pupi Avati .. waw .. chiar ca s-au intrecut pe ei oamenii de la tvr eu am vazut numai un film al lui "la seconda note di nozze " ;
in filmul pe care l-ai vazut tu se pare ca s-a inspirat chiar din viata lui, in tinerete a fost clarinetist in orasul natal Bologna dar se pare ca nu era chiar foarte talentat asa ca s-a reorientat .. si bine a facut ;-)
uite si un interviu cu el
http://www.chetempochefa.rai.it/TE_videoteca/1,10916,1093276,00.html


asa.. eu am intrat de fapt sa iti spun ca ai un premiu pe blogul meu
pupici si week end placut

Nicole Florian said...

Multumesc pentru mesaje si pentru premiu! Revin cu raspunsuri mai pe larg un pic mai tarziu...

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD