29 February 2008

29 februarie

O zi rara, intr-adevar!

20 February 2008

O carte incredibila!

Am intrat in librarie aproape in transa fara a dori sa cumpar ceva anume fiindca aveam deja acasa un teanc de carti necitite, dar s-a nimerit sa pun mana pe o carte pentru copii de care m-am indragostit pe loc. Jessica Meserve este o ilustratoare geniala! Mi se pare aproape un miracol ca m-am "intalnit" cu ea! Atmosfera ilustratiilor ei este fascinanta!(Versiunea in limba romana a aparut la Editura Nemira cu titlul "Sora-Cea-Mica").
Am dus cartea cu mine la serviciu cateva zile la rand. Cand voiam sa ma incarc cu energie o deschideam si ma uitam prin ea...
Jessica Meserve, where are you?
Pacat ca nu am gasit mai multe desprea ea pe internet.

12 February 2008

Desene de colorat cu PRIMAVARA!

Mai multe AICI!
Iarna nu vrea sa plece inca , din pacate...

08 February 2008

Expresii simpatice

  • criza de răsfăţ
  • ziua mondiala a zonelor umede (Ziua Mondiala a Zonelor Umede se sarbatoreste sub deviza "Fara zone umede nu exista apa")

04 February 2008

Aromaterapie cu orez cu lapte si scortisoara

Dupa cateva zile de dieta, nu prea drastica, dar destul de dureroasa (ma doare capul!), am decis ca singurul remediu este o portie de orez cu lapte si scortisoara...mmmmmm...Mi-am facut exercitiile nu in miros de betisoare parfumate, ci in miros de orez parfumat cu scortisoara... Am mai zis asta de 3 ori... Si pe urma am si mancat orezul cu lapte cu parfum de scortisoara..mmmmm...

03 February 2008

Carnavalul de la Venetia

Saracii italieni, dupa ce ca-i agresam fizic si psihic in fiecare zi lasata de Dumnezeu, acuma le-am confiscat si Carnavalul de la Venetia!
Da' la San Remo nu mergem? Ramona Badescu, ce zici? Bambola Ramona, ce proiecte ai?
Alexandra Dinu, nimic? Cum o chema pe blonda aceea care se zicea ca e cu Malgiolio ("Pelame, sbucciame")?

"You Make My Day" Award

Am fost premiata de 2 ori in 2 saptamani cu premiul "You Make My Day" pe "Manual paper blog", premiu care e un fel de lant al Sf. Anton, pe la noi pe bloguri am vazut ca i se spune leapsa. M-am bucurat, desigur, am vrut sa fiu serioasa, m-am si gandit la niste criterii, ca de ex., sa exclud barbatii pentru ca nu cred ca au rabdare, sa exclud artistii (totusi bloggeri) consacrati pentru ca ar fi culmea sa le dau eu premii(!), sa exclud oamenii foarte ocupati pentru ca n-am chef sa primesc injuraturi...Am hotarat sa dau premiile unor tineri, numai ca ... nu le-am mai gasit blogurile, am hotarat sa dau premiile unor artisti care mi-au placut, numai ca ei nu faceau parte din circuitul de bloguri, aveau doar sit-uri de unde nu puteau pasa premiul, etc. In cele din urma am luat la intamplare. Am pierdut si asa o zi intreaga... Cercul a inceput sa se inchida ca la Caritas, mai toata lumea a fost premiata! Asa am ajuns si eu pe lista, probabil!

02 February 2008

Resurse!

ceva...
Un interviu cu Astrid Mueller. Postul acesta era destinat altui blog, dar e bun si aici.
Multi puisori in zona ASTA.
Sylvie Daigneault

01 February 2008

Nokia are scutire la taxe locale pe 30 de ani!

Ce (mă) rîd!!!! Ce se mai bucurau satenii ca "Tulai Doamne, ce o sa ne mai dezvoltam, ca Nokia doara o sa vireze la impozite locale de nu o sa le putem cheltui!"

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD