31 July 2008

Marcel Iures

face reclama la BMW! Doar cu vocea! Cum zice el "Multumim dealurilor...." sau "Ei bine, da...", nu zice nimeni!
29.09.2008: Din pacate au scos reclama cu vocea lui MI au pus alt text si alta voce. Sau o fi alt BMW? La cat ma pricep...

26 July 2008

Parmigiana di melanzane

sau cum a mai trecut un an! Au trecut deja 3 ani de cand scriu pe blog, imi dau seama de fiecare data cat timp a trecut abia atunci cand fac "Parmigiana di melanzane"...asta insemnand ca o fac o data pe an, in iulie sau august, cand am vinete in gradina, busuiocul are mai mult flori decat frunze, cimbrul e inflorit si parfumat, rosiile au inceput sa se coaca...
Anul asta am o pisicuta noua, alba cu buline negre. Cand ma duc in gradina, vine dupa mine, dar nu pe aceeasi carare, o ia pe o carare paralela printre tufele cu rosii, si imi iese inainte. Dupa care imi face demonstratii de vitejie urcandu-se in mar. E tare jucausa si simpatica!

Si totusi... ce am facut in anul care a trecut? Mai nimic spectaculos... Am acumulat experienta pe care nu stiu s-o folosesc. S-o folosesc in ce sens? In general, oamenii considera ca au progresat atunci cand isi numara banii, "ce am realizat eu? pai, am njde mii de euro in case, masini, ţoale", cand ai succes intr-un domeniu, ai si bani, nu?
Inseamna ca eu inca nu am avut destul succes...sau am progresat spiritual!

In 2006 scriam lucruri destul de interesante!

Ce vreme urata! Ploua si e frig. Unde e canicula mult anuntata?
P.S. Si Clarita face Parmigiana la fel ca mine...

20 July 2008

Mere rosii

Desene de colorat gasiti AICI!



16 July 2008

De vazut maine

Ma i tempi cambiano, i giovani hanno scoperto il couch surfing, servizio di ospitalità gratuita online, i meno ricchi se ne rimangono a casa ad osannare la nuova moda delle staycation...
...
...

15 July 2008

Dan Nutu nu e taximetrist la New York

Cautand pe net ceva despre Dan Nutu dupa o discutie cu o colega de birou care sustinea ca Dan Nutu e taximetrist la New York, lucru neadevarat dar aparut intr-un interviu in Formula AS prin 2004 (o fi fost taximetrist la inceput, cand a ajuns in USA), am gasit textul acesta very funny, dar si trist in acelasi timp:
"TVR1, Catalin Stefanescu si "Garantat 100%". Invitat: Dan Nutu.Cine este Dan Nutu? De unde a aparut si acest Dan Nutu? Are blog? Dan Nutu nu are blog, nu este din Reteaua 2.0, schimbam canalul..."
Dan Nutu este acum producator de filme documentare si sustinator de tinere talente din Romania. Mai multe gasiti AICI!

  08.09.2008: Dan Nutu a fost implicat intr-o urmarire  ca-n filme cu focuri de arma. Stire comentata in fel si chip de toate agentiile. Ce nu s-a comentat aproape deloc a fost motivul pentru care se afla Dan Nutu in Romania. Vedeti aici!


 24.07.2010. Un interviu foarte interesant AICI!

13 July 2008

Petru Popescu

A revenit in Romania pentru un mic turneu, mai mult de remember decat de promovare. Am recitit nu demult cartea lui  "Amazon Beaming". E un foarte bun scriitor, si in plus unul care a reusit (si) in America.
Micul Turcescu il ataca in emisiunea lui pe marele Petru Popescu folosind o tehnica destul de perimata: "Dom'le, ia spune matale aici, ce faceai cu Zoe Ceausescu in anii '70? Hai, hai ca stim noi!"
"Sunteti foarte suspect, cum ati reusit sa publicat in America?"
Petru Popescu rade...
A fost la Cluj si la Huedin... La Huedin? De ce tocmai acolo?
Un articol interesant aici.
Update 06.10.2008: Interviu cu Petru Popescu in Jurnalul National. Interesant, unii isi vand cartile, inainte de ale scrie...

Un mar si o furnica

I. Cata risipa! Se coc merele, mere verzi si mere rosii de vara, e plina gradina de ele! Am luat cateva sa am de rontait la calculator. Dintr-unul a iesit o furnicuta ratacita. Imi pare rau, am innecat-o in chiuveta... Trebuia s-o duc inapoi in gradina?

II. Am dus cateva mere la serviciu. Dintr-un mar a iesit o furnica (nu stiu unde se ascund astea...) si s-a dus direct la niste prajituri care erau pe masa. Am lasat-o sa manance linistita! Am facut bine, nu?

07 July 2008

Luni

Azi, toata lumea a venit la serviciu prajita de soare: care la Boghis, care la Targu Mures, care la Hajdublobloblo...Toate colegele, inclusiv sefa suprema, erau imbracate la fel: aceeasi bluza ( in diverse culori) cumparata de la "Toate produsele 10 lei". Fustele diferite, dar cumparate de la alt (acelasi) magazin, de data asta "second hand".

04 July 2008

Anca Parghel

Ce personaj fabulos! Si spun asta nu fiindca am fost impresionata de boala ei ( asta m-a facut doar sa ciulesc urechile), ci fiindca urmarind-o la Nasul, am descoperit o fateta a personalitatii ei foarte profunda si spiritualizata. A fost invitata pe la toate televiziunile, dar peste tot a fost exploatata doar latura ei jucausa si exotica. Radu Moraru a reusit, inconstient (nu intelegea multe lucruri din ce spunea ea), sa o directioneze pe un drum pe care s-a simtit ea insasi, adica fiinta superioara, intitiata si acordata la energia superioara. Ea isi vede linia destinului foarte clar. Desi se intreaba "de ce am venit aici, adica in Romania si nu in alta parte?", intelege ca fiinta mica din taramul inghetat (Campulung Moldovenesc) are o misiune aici pe Pamant. La 14 ani intalneste marea iubire, un pictor de 18 ani, a carui mama va avea un mare rol in destinul ei, cantareata fiind, o stimuleaza in cariera ei. Cand dupa 29 de ani de casatorie, sotul o anunta ca vrea sa divorteze, durerea este cumplita. Ea spune cu o tristete infinita in ochii ei : "probabil misiunea lui s-a incheiat aici".
Ea stie ca gandul transpus in cuvinte poate distruge sau poate inalta.

Foto Alexandru Zaharia

AICI
cantand "Dance in a Wagon", adica "Sarba in caruta" si multe altele!
(Uai! cu ocazia asta am descoperit de unde vine genericul de la "Gilmore Girls", de la "Sarba in caruta"!!!!)


Azi, 05.12.2008, Anca a plecat la ingerii ei! Luminata sa-i fie calea!

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD