16 January 2009

Marcel Iures la Trinitas TV

Parintele prezentator-realizator ii punea intrebarile cu sfiala, dar la sfarsit a rasufla usurat: "Va credeam mult mai sever, dar vad ca stiti de gluma..."
Iures era foarte relaxat si bine dispus, habar n-am ce a mai zis, am uitat tot, un singur lucru mi s-a parut demn de retinut: cand a spus ca pentru el actoria este un mod ca oricare altul de a progresa spiritual in aceasta viata. Lui asta i s-a dat ca destin, putea sa fie orice altceva. Foarte adevarat!
Am gasit aici un interviu foarte interesant unde spune mai mult decat generalitatile pe care le spune de obicei. Ma enerveaza ca potentialul lui e de nivelul lui Jeremy Irons si chiar mai mult, iar el se iroseste pe aici, facand pe indiferentul la bani si glorie. Desi daca tin cont de ce am spus mai sus, are perfecta dreptate. Isi urmeaza calea.
Interviul incepe asa: "L-am intalnit pe Marcel Iures in cabina sa de actor, aflata..."
As putea sa spun acelasi lucru:"L-am intalnit pe Marcel Iures in cabina sa de actor, aflata la...",
prima oara la Cluj, a doua oara la Bucuresti.

14.02.2009: Marcel Iures la "Garantat 100%", intr-un film despre istoria Teatrului ACT. Pentru a 2-a oara (prima data a fost la Trinitas) il vad destins si normal, adica asa cum merita sa fie: fericit pentru cei 10 ani de teatru ACT si pentru proiectele pe care le are.

16.05.2009: Marcel Iures- vocea din spotul electoral pt. europarlamentare al PDL. Sunt curioasa cu cine se identifica dintre pedelei, cu Boc, micul utecist si marele lingusitor, cu Videanu, ineficientul primar general, cu Basescu, n-am cuvinte, cu milionarii in dolari care au furat pe rupte?

No comments:

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD