03 March 2009

Dezamagita

Pe blogul meu  cu desene de colorat pentru copii am gasit un mesaj obscen scris de un copil. Sunt sigura ca era un copil fiindca numai in Romania copiii sunt lasati singuri sa haladuie prin jungla internetului fara nicio opreliste. Si parintii romani lasa mesaje pline de injuraturi pe bloguri, dar de obicei se inflameaza de la politica sau fotbal, in nici un caz nu cred ca un adult ar fi putut avea o reactie de descreierat uitandu-se la niste desene inocente la care cineva a muncit si si-a consumat din timpul sau. 
Imi vine sa blochez blogul, dar n-as vrea sa-mi dezamagesc sutele de vizitatori de buna credinta.

6 comments:

Aida B said...

nu renuntaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Aida B said...

tot eu: cred ca toti bloggerii trec prin experienta asta. cite nu mi-au vazut ochii la comentariile facute la compunerile despre anotimpuri! ma gindesc cu groaza: asta e viitorul nostru? noroc ca vine apocalipsa, Doamne iarta-ma!

Nicole Florian said...

Am vazut mii de bloguri straine, dar niciodata comentarii obscene si injurioase, cel mult ironice, de cele mai multe ori, pline de umor.
Educatia, deh...

Aida B said...

ei, alea necuviincioase sint sterse sau cenzurate cu ajutorul cuvintelor cheie.

Anonymous said...

imi plac foarte mult desenele tale! sa nu te lasi dezamagita de puerii ignoranti care abia au invatat sa injure!

la mine vin din ce in ce mai multi care isi cauta compuneri pentru scoala si, bineinteles, deoarece nu gasesc ceea ce se asteapta sa gaseasca, imi lasa minunate trimiteri la origini cu greseli gramaticale si aluzii la folosirea anumitor organe pe care cred ca nu le-au descoperit inca pe propriul corp!!

Nicole Florian said...

@ Adina: Multumesc! Mi-a trecut supararea...

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD