24 March 2009

Google Map sau imi vine sa-mi iau campii

Azi a trebuit sa iau contact cu realitatea de cel putin 2 ori. Prima data la banca, unde m-am dus cu o cunostinta sa-si reinnoiasca un depozit, dar am fost tratate ca si cum ne-am fi dus sa cerem bani, nu sa depunem. Imi venea s-o scutur pe zgripturoaica si sa-i spun ca ar trebui sa se bucure ca are clienti, nu sa faca mutre si sa ceara acte in plus, cum ar fi o factura de utilitati(???).
A doua oara cu furnizorul de programe Tv prin cablu, care tot asa, a raspuns cu fite, in loc sa se bucure ca m-am mai abonat la inca un program.
Asa ca mai bine imi iau campii pe Google Map, ultima mea pasiune, si cobor intr-un orasel sau satuc din USA, ma plimb pe strazile pustii, n-am treaba cu nimeni, nu ma enerveaza nimeni...
De ex. azi am fost in Gilbert, South Carolina, pe strada Harmony, apoi pe Juniper Springs Rd...
Nici tipenie de om...
Nu, nu-mi place la Paris sau la Londra. In satucele din USA parca esti in Twilight Zone.
Un numitor comun care uneste USA, Australia si Europa, sunt pubelele verde-inchis pe care le gasesti peste tot in lume, in fata tuturor caselor, de parca tocmai a trecut gunoiera sau urmeaza sa treaca.
E foarte ciudat ca uneori nu poti vizualiza strazi din orase mari din Europa, dar poti vedea orice straduta dintr-un orasel din USA, ca de ex. din paraginitul Snohomish, cine a auzit de el?

3 comments:

Flavius Ţerbea said...

Iti recomand o plimbare cu google map in Williamsburg, Virginia...introdu zip codul 23185...cica aici a fost prima colonie permanenta in America...cum ar zice altii: "locul de nastere al USA"...E frumos acolo(aici)!

Nicole said...

Interesant! O sa merg daca zici ca-i frumos!

Nicole said...

E chiar frumos acolo la tine in burgul lui William! Am pornit excursia de pe Pocahontas Bypass...

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD