26 February 2009

Lumea s-a intors cu susul in jos

La baie ma spal cu gel de dus cu aroma de cafea, la bucatarie spal vasele cu detergent cu aroma de floare de tiare' polineziana, nu mai stiu cand sunt in baie si cand sunt in bucatarie!
La serviciu directoarea... dar nu mai continui, ca n-are rost...

P.S. Nu pot sa cred: "Doi romani din Italia au sarit in ajutorul unei turiste germane care fusese talharita.

Barbatii au reusit sa o imobilizeze pe autoarea agresiunii si sa o predea politiei, informeaza Pro Tv.

Turista germana a fost agresata de o italianca de 37 de ani, in timp ce astepta autobuzul. Italianca i-a furat turistei portofelul in nordul Italiei, la Trento."

Cred ca erau politisti romani sub acoperire...

08 February 2009

Mai bine la opera sau la cinema

Ca sa-i consoleze pe saracii crizei, propaganda mondiala a scos la iveala un studiu al nu stiu carei societati de psihologie care arata ca banii nu aduc fericirea, shopingul nu aduce atat de multa satisfactie pe cat aduce o seara la opera, o cina la restaurant sau o vizita la un muzeu.
Adica, e mai bine sa investesti in experiente de viata, in capital de amintiri frumoase de care nu te plictisesti niciodata, decat in obiecte, oricat de frumoase si pretioase ar fi.

E adevarat, dar parca pana mai ieri ne invatau cum sa ne imbulzim la shoping...
Consumati, consumati, consumati! era indemnul...

07 February 2009

Rezultate sondaj "Ce va doriti cel mai mult pentru 2009?"

Din 115 vizitatori care au avut amabilitatea sa raspunda la sondajul postat pe blog,
30% isi doresc sanatate,
19% sa slabeasca,
11% sa-si cumpere o casa noua,
11% sa castige la Loto,
6% sa aiba o cariera de succes,
 intre 1% si 4%, isi doresc sa citeasca mai mult, sa progreseze spiritual, sa calatoreasca sau sa fie mai buni cu ceilalti.

Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

05 February 2009

Grau incoltit

Cel mai bun remediu la criza financiara e cura cu grau incoltit, pentru ca pe langa faptul ca are multe vitamine si saruri minerale trebuie sa-i dedici ceva timp pana-l obtii, te tot uiti la el sa vezi daca a inceput sa incolteasca, ii schimbi apa, ii vorbesti...
Cum se procedeaza: se iau 3-4 lingurite de grau, se curata de impuritati, se spala si se pune la cald intr-o cutiuta sau farfuriuta acoperit cu apa. Se spala din cand in cand, eventual dimineata si seara, iar dupa 3-4 zile graul incepe sa aiba niste mustati micute. Cand acestea ajung la 2-3 mm, graul se poate consuma, cu miere sau fara. 
Germenii de grau (graul incoltit) sunt seminte care trec din starea de viata latenta in stare activa, proces care determina o serie de transformari biochimice si de structura. In acest moment, samanta incoltita contine maximum de substante folositoare organismului uman. Iata cateva cantitati de minerale usor de asimilat de catre organism, continute de 100 grame germeni de grau: fosfor (1050 mg%), magneziu (342 mg%), calciu (71 mg%). La aceste minerale se adauga vitaminele: A, B, E, K, D, PP, enzime si anumiti hormoni vegetali, cu structura foarte putin cunoscuta, care au efecte terapeutice extraordinare.
Mai multe AICI.

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD