07 February 2010

Bicarbonat de sodiu - Becoming ALKALINE

O noua moda se raspandeste cu repeziciune, sa ne ALCALINIZAM organismul! Unul (adica un expert) zice ca e suficient sa bei un pahar cu apa in care ai dizolvat bicarbonat de sodiu, altul (tot un expert) zice ca nu, nu dom'ne, nu e suficient, trebuie sa ne introducem direct in vena bicarbonat de sodiu. Sunt sigura ca maine se va naste o industrie intreaga legata de aceasta nevoie de ALCALINIZARE a omenirii. 
Asa o fi, nu zic nu, dar sa nu exageram!


Ce v-am zis? Cautand sa aflu care sunt alimentele alcaline, am gasit un banner "WANT TO BECOME ALKALINE?" unde doar pentru $79.99 poti sa primesti asistenta pentru a deveni ALCALIN!


Eu inteleg ca trebuie sa mancam vegetale multe, dar si astea cat timp isi pastreaza calitatile de "hrana vie"? Ma duc la "aprozar" si vreau sa cumpar vegetale, ce naiba sa cumpar? Toate sunt aduse din tari indepartate. Pe langa faptul ca nu stiu ce contin (incalca si regula ca trebuie sa mananci din zona in care vietuiesti ca sa ai aceeasi vibratie cu alimentele ingurgitate), nu stiu nici de cate luni zac in depozite, etc. 

No comments:

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD