29 January 2011

Alex is back!

Alex din "McLeod Daughters" s-a intors sub forma de detectiv din Queensland, intr-un serial australian foarte fain, "The Strip", care s-a difuzat la miezul noptii, dupa care s-a mutat in weekend! Din pacate are doar 13 episoade, ce fraieri, au oprit productia unui serial de succes! Cand te gandesti ca alte seriale au mii de episoade..asta numai 13... numar cu ghinion...
Intre timp am devenit aproape experta in Aaron Jeffery, am rascolit internetul si presa australiana (care e zgarcita rau, nu ca la noi sa-ti spuna si ce-a mancat vedeta la micul dejun si la ce ora a fost la WC...)
Am aflat ca: la 10 ani parintii lui divorteaza, creste cu o mama depresiva si o sora internata in ospiciu. La 15 ani traieste o viata de mic vagabond, fuge de la scoala si lucreaza apoi ca zugrav. La 17 ani fura benzina din masini, apoi fura o masina, fuge la Sidney ca sa nu-l prinda politia, traieste pe strazi, doarme in metrou. Se angajeaza ca muncitor intr-o fabrica, nu sta mult, pleaca inapoi in Noua Zeelanda, munceste sa-si plateasca amenzile. Se intoarce in Australia, se angajeaza bodyguard. Da la teatru, citeste mult. Primeste roluri in teatru si film, dar brusc, se retrage la tara unde munceste pamantul angajandu-se ca zilier timp de 2 ani, si in acelasi timp face cursuri de teologie, studiaza Biblia. Se duce la casting la "McLeod's Daughters", primeste rolul, lucreaza vreo 7 ani si urmeaza faima, premiile, marele succes. Se casatoreste, are o fiica, divorteaza dupa 2 ani cu mare scandal, dupa un proces in care e acuzat ca a amenintat-o cu moartea pe sotia lui(aoleu!), ceea ce il scoate din nou din circuit ceva vreme. 
Si tot asa, sus-jos...Dur tipu'!
Am gasit un articol dragut apropos de flirturile lui: "He was hot-to-trot on McLeod's Daughters, now TV Romeo Aaron Jeffery is apparently taking his new role on The Strip seriously, with rumours he's wooing his latest leading lady Vanessa Gray." Cum ar veni: "dupa ce a calarit vreo cateva in MLD, acum Romeo ...incearca si cu noua partenera din The Strip..."


No comments:

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD