Intre zapada si lista de cumparaturi pentru Craciun, ma distrez traducand cu Google retete din limba rusa:
Russian to Romanian translation
Într-un castron mare, amesteca faina, nucşoară, scorţişoară, condimente, sare, zahăr, pesmet şi grăsime. Adauga zest, zdrobite fructe uscate, cireşe, migdale, si se amesteca bine, fără a uita să facă o dorinta si apoi de apel pentru a vă ajuta întreaga familie! Se adaugă ouăle, bere şi brandy, acoperă vasul cu un amestec de film şi se lasă peste noapte.
Zi următoare, Puneţi aluatul în formă de un sfert, unse rafinat (fara miros), unt, călcat în picioare în jos de bine, se acoperă cu hârtie de copt, se taie în cerc şi uns cu ulei de acelaşi, şi închideţi capacul. În cazul în care formularul nu este potrivit acopere, aveţi posibilitatea să înlocuiţi-l cu folie, de luare a cutelor cu speranţa "abordare" budinca. Vă sugerez un şir de cravată formă rotundă şi a face un stilou ei, atunci terminat budincă va fi uşor să iasă din apă fierbinte. Am pus un formular cu testul într-o oală mare cu apă, astfel încât forma a fost cufundat în jumătate.De fierbere, se diminuează foc şi se fierbe timp de 6 ore, ocazional, adăugând apă.
Extragerea, budinca se răcească în formă, apoi scoateţi capacul şi hârtie, înlocuiţi de hârtie, fără a petrolului, acoperă capacul din nou şi se lasă într-o rece, loc întunecat "matură", înainte de Crăciun.
Înainte de servire budincă va trebui să reîncălzi. Acest lucru poate fi realizat în mod tradiţional - timp de două ore într-o baie de apă, sau a urma exemplul de limba engleza moderne, multe dintre care sunt limitate la încălzire în cuptorul cu microunde. În acest caz, nu uitaţi să îndepărtaţi budinca de la monede, este posibil să aveţi deja pus acolo.
Zi următoare, Puneţi aluatul în formă de un sfert, unse rafinat (fara miros), unt, călcat în picioare în jos de bine, se acoperă cu hârtie de copt, se taie în cerc şi uns cu ulei de acelaşi, şi închideţi capacul. În cazul în care formularul nu este potrivit acopere, aveţi posibilitatea să înlocuiţi-l cu folie, de luare a cutelor cu speranţa "abordare" budinca. Vă sugerez un şir de cravată formă rotundă şi a face un stilou ei, atunci terminat budincă va fi uşor să iasă din apă fierbinte. Am pus un formular cu testul într-o oală mare cu apă, astfel încât forma a fost cufundat în jumătate.De fierbere, se diminuează foc şi se fierbe timp de 6 ore, ocazional, adăugând apă.
Extragerea, budinca se răcească în formă, apoi scoateţi capacul şi hârtie, înlocuiţi de hârtie, fără a petrolului, acoperă capacul din nou şi se lasă într-o rece, loc întunecat "matură", înainte de Crăciun.
Înainte de servire budincă va trebui să reîncălzi. Acest lucru poate fi realizat în mod tradiţional - timp de două ore într-o baie de apă, sau a urma exemplul de limba engleza moderne, multe dintre care sunt limitate la încălzire în cuptorul cu microunde. În acest caz, nu uitaţi să îndepărtaţi budinca de la monede, este posibil să aveţi deja pus acolo.