![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiT9YJGMk5IeJM4ju7xnG-ZW8W09-iMsHwQjKL-LomTv0NBc-eqwOp7iLgsxNQDSySNwSJqTTFTDLSHwaqZjmX3jmIafo6kMofAUj_92IJ3Nx7m0G_KbvUnrilDkwjHKqWrvw8loQ/s400/baclava.jpg)
Am gasit aici o reteta.
In cele din urma am reusit sa o si fac, pentru prima si poate ultima oara. Bineinteles am fost creativa si de data asta.
Pozitiv:
- pe langa nuci, am pus si doua pungulite de migdale (intentionam sa pun si nuca de cocos daca nu mi-ar fi ajuns nucile si migdalele)
- am pus zahar si in umplutura pentru ca nu am avut incredere ca siropul va patrunde peste tot
- am pus multa, multa scortisoara
- focul trebuie sa fie mai mic, sa nu se arda foile de jos
- siropul sa fie in cantitate mai mare (am pus doar 1 cana de apa, ar trebui 2)
No comments:
Post a Comment