![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHFpDSusVIHuJzjHaCUfTAhbcPKLUdMJcTo27VrDajlunROeTfyWeZRZkwlKlKTMjoGYz95bpTaHDsO8KqOV38BzoOp1dET1Vf8bOJOWRaf41jno_NxMALZeABnkfYXID55KIEqg/s400/chec.jpg)
Albusurile se bat spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, aromele si putin praf de copt. Cate putin din fiecare compozitie se lasa deoparte pentru amestecul cu cacao si Ness.
Restul (albusurile si galbenusurile prelucrate) se amesteca usor, se dauga faina, cate o lingura pe rand, se pune rahatul. Compozitia se pune in forma(e). Deasupra se toarna amestecul colorat cu cacao in care se pune si Ness-ul nediluat. Se "marmoreaza" usor. Se coace 45 de minute.
No comments:
Post a Comment