21 December 2020

SOLSTITIUL DE IARNA, CONJUNCTIE...ERA VARSATORULUI???

 
Tricotez, unu pe fata, unu pe dos, ca sa nu stau cu ochii in ecrane toată ziua. Incerc sa fac altceva, dar tricotez uitandu-ma la un serial, deci n-am rezolvat nimic. Zilele sunt si ele la fel, una pe fata, una pe dos, si atat de mohorate, n-am vazut soarele de vreo doua saptamani, cred ca este mai mult soare in Finlanda decat la noi.
Oricum azi e noaptea cea mai lunga, dupa care sper sa iasa si soarele, se pare ca nu, vremea devine mai calda si ploua. Tot asa si cu Era Varsatorului, multe sperante, nevoia de schimbare, omenirea vrea schimbare...dar face totul la fel. Schimbarea dureaza secole, nu e de azi pe maine...
Parerile sunt impartite, iata ce zic unii:
"Dar dacă vom investiga când începe efectiv, sau dacă a şi început Era Vărsătorului, atunci vom găsi diferenţe remarcabile. Uniunea Astronomică Internaţională (IAU) datează acest început în anul 2601. Astrologia declară anul 2375 ca începutul Erei Vărsătorului. Antropozoful Rudolf Steiner (1861-1925) şi liderul spiritual al Lectorium Rosicrucianum, Jan van Rijckenborgh (1896-1968), ajung la concluzii diferite. În timp ce Steiner comunică anul 3574, van Rijckenborgh indică anul 1908 ca dată relevantă." Altii spun ca "Era Varsatorului a inceput in plan eteric in 1945, iar in plan fizic, anul trecut, cu 6 ani mai devreme!? Iar viitorul nu se poate prevedea cu certitudine, nici Maestrii Ierarhiei Spirituale nu pot sa prevada ce va face omenirea, liberul arbitru poate sa incetineasca sau sa anticipeze evenimentele. Ele pot sa precipite in plan fizic si sa se realizeze concret, dar pot si sa ramana in planul astral si mental pentru un timp nedeterminat, manifestandu-se cu intarziere sau niciodata."
Nimic nu e sigur pe planeta asta!

No comments:

Carte de colorat cu IARNA * pe SCRIBD